Ga terug TERUG: Initialiste
Initialiste

Initialiste

De schoonheid van het haar begint bij de bron. Initialiste, het 1e haarserum*, geeft een impuls aan de groei van sterker en glanzender haar. * Door Kérastase.

Werken aan het heden én de toekomst van haar is nu mogelijk.

Wanneer het wordt toegepast na elke reiniging, beïnvloedt INITIALISTE de schoonheid van het haar gedurende de groei waardoor het mooier en sterker wordt.

Breng INITIALISTE aan nadat het haar is gereinigd. Maak het haar handdoekdroog en verdeel het haar in scheidingen. Gebruik 2-3 pipetten voor fijn haar en 4-5 pipetten voor normaal tot dik haar. Zacht inmasseren met de vingertoppen om het product zo goed mogelijk te verspreiden. Niet uitspoelen.

Initialiste is verrijkt met het Complexe Régénérateur: een uniek bestanddeel uit de planten bio-technologie.

La Recherche Avancée L'Oréal ontwikkelde het serum volgens hetzelfde principe als een serum voor de huid, verrijkt met de meest gerenommeerde haarverzorgende ingrediënten.

INITIALISTE is verrijkt met het Complexe Régénérateur: een wondermiddel uit de plantenbiotechnologie.
Het omvat miljoenen plantencellen met buitengewone krachten, verkregen uit een eeuwenoude appelboom, de Malus Domestica. Zij behouden en optimaliseren het regenererend vermogen van de haarfollikel door het beschermen van de omgeving van de stamcellen.


Het Complexe Régénérateur bevat ook:
- Polyfenol: anti-oxiderende werking, beschermen de stamcellen tegen interne en externe invloeden.
- Een gepatenteerde gluco-lipide en een nieuwe generatie ceramide om de structuur van de haarvezel te versterken en te herstellen en de weerstand van het haar te optimaliseren *.

* In-vitro testen