Rituelen,
Een uitzonderlijk moment

Uw Kérastase advies kapper zal eerst een diagnose stellen om te verzekeren dat de producten die hij/zij gebruikt zijn afgestemd op de behoeften va uw haar. Getraind in effectieve technieken, biedt hij/zij u een diepe transformatie van het haar in een ontspannende omgeving. Uw zintuigen zullen ontwaken door een diepe, maar zachte massage, complete ontspanning voor uw lichaam en geest. Of u nu haast heeft, of zoekt naar een moment van ultieme ontspanning, uw Kérastase advieskapper zal het perfecte antwoord op uw behoeften vinden in een van onze rituelen.

 • Ontspannend ritueel

  Ontspannend ritueel

  Toepassen van een bad, verzorger en een modelleer product. 

 • Ultiem Ritueel

  Ultiem ritueel

  Toepassen van een bad, 3 verzorgers en een modelleer product. 

 • Intensief ritueel

  Intensief ritueel

  Toepassen van een bad, 2 verzorgers en een modelleer product. 

 • Kalmerend ritueel

  Kalmerend ritueel

  Toepassen van een hoofdhuid kalmerende verzorger, kalmerend serum en modelleer product.

 • DE KUNST VAN DE PERSONALISATIE

  Fusio-Dose

  Een verzorging op maat, een onmiddellijke transformatie.
  De kunst van formulering: de nieuwe kracht van een geoptimiseerde formule.
  De meest efficiënte actieve ingrediënten, minutieus geselecteerd voor hun snelle werking op de haarvezel, worden in hun meest zuivere en geconcentreerde toestand geïsoleerd tot maximale doses, voor een werkelijk ongelooflijke transformatie van de haarvezel.

 • 24-KARAAT RITUEEL

  24-karaat ritueel

  Kérastase biedt een uitzonderlijke ervaring met het nieuwe 24-karaat ritueel. Een multi-sensorieel moment, waarin ultra-geconcentreerde en zeldzame oliën doordringen in het haar om het haar te sublimeren, voeden, beschermen en kracht te geven. Jouw advieskapper beschikt over verschillende waardevolle oliën waarmee hij/zij het ritueel kan afstemmen op de persoonlijke behoeften van jouw haar. Het luxe 24-karaat ritueel combineert gepersonaliseerde behandelingen met massage technieken zodat het haar schittert als nooit tevoren.